Nieuwsbrief mei 2021

Beste leden,

Corona houdt ons nog steeds in de greep. Geen wedstrijden, geen competitie, de kantine die nog steeds niet open mag, de nieuwe speeltoestellen die nog ongebruikt zijn, de nieuwe shirts van de jeugd die nog in de kast liggen etc.

En wij…, wij snakken met z’n allen naar de tijd dat ze de corona regels weer versoepelen, zodat we eindelijk lekker kunnen gaan voetballen. En natuurlijk samen genieten van de 3e helft.

Voor ons als bestuur is het ook een lastige tijd. Want we staan met zijn allen voor grote uitdagingen! De eerste gesprekken met potentiële nieuwe bestuursleden hebben reeds plaatsgevonden. Maar….we zijn nog op zoek naar meer mensen die interesse hebben voor een bestuursfunctie. Dus heb je interesse of weet je iemand die ons zou kunnen ondersteunen meld dan bij een van de bestuursleden, wij willen graag met ze in gesprek!

Wij zijn als bestuur ook druk bezig met de financiën van de club, want alle vaste lasten lopen door. Daar waar we kunnen besparen zullen we dat zeker doen, daar waar we moeten investeren (onderhoud) zullen we dit ook doen. Verder houden we de ontwikkelingen op het gebied van subsidies goed in de gaten. We hebben al een bedrag toegekend gekregen en hebben ook nog een aanvraag lopen. We zullen het een en ander toelichten in de algemene ledenvergadering. Via het digitale voetbalcafé blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot de regio cup. RKSV Boerdonk heeft, samen met de andere clubs uit de regio, duidelijk te kennen geven dat we er met zijn allen naar moeten streven om onderlinge wedstrijden te voetballen, zo snel als dat mogelijk is. En dit niet uitstellen om eerst nog eens een paar weken te trainen. Nee…. Beginnen!

De TC en de jeugdcommissie zijn volop bezig met het volgend seizoen. Zij staan wederom voor de uitdaging om alle leden in te delen in een team. Zodra de teams ingedeeld zijn, zullen we proberen om onze wensen bij de KNVB kenbaar te maken.

Het kamp gaat wederom niet door. We zijn wel op zoek naar alternatieven hiervoor. De leden en de steunende leden worden hierover te zijner tijd geïnformeerd. 12 juni heeft de KNVB benoemd tot “de nationale voetbal dag” met activiteiten voor de jeugd,. We zullen als club hier zeker aan mee doen.

Momenteel gebeuren er ook vele mooie dingen op het sportpark. Er is heel veel onderhoud gedaan, met name door Piet, maar ook door de klusjesmannen op de zaterdagen. De jeugd, senioren onder de 27 zijn weer volop aan het trainen . Ook senioren van 27+ trappen met viertallen weer tegen een balletje. Potentiële nieuwe spelers komen kijken of onze club bij hen past. Wij vinden dit mooie en goede ontwikkelingen. Maar we zien ook dat het op sommige momenten lastig is om ons aan de corona regels te houden, dit geldt wellicht voor een ieder van ons. Toch is het belangrijk om de regels in de gaten te houden, want hoe minder besmettingen, hoe meer er kan en hoe sneller we weer aan het voetballen zijn met zijn allen.

Op 2 mei heeft onze nieuwe hoofdsponsor CBTI Beveiliging het contract getekend en is het nieuwe shirt getoond. Helaas konden we dit maar met een beperkt aantal aanwezigen doen. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen we op een feestelijke manier de nieuwe shirts aan jullie tonen en de sponsor hiervoor uitnodigen. En natuurlijk nemen we dan ook op gepaste wijze afscheid van Tegelzettersbedrijf Raaijmakers Tegels en Sanitair. Want ook hen zijn we heel dankbaar voor alle jaren van sponsoring.

Ger Romeijers en RKSV Boerdonk waren in december al overeengekomen om het komende seizoen samen verder te gaan. Op 2 mei heeft hij zijn contract ondertekent. We gaan er met zijn allen van uit dat het komende seizoen net zo mooi gaat worden als de start van het huidige seizoen. Wat we veel mooi voetbal krijgen te zien en dat we er met zijn allen een geweldig seizoen tegemoet gaan.

We hopen jullie voldoende op de hoogte zijn gebracht en hopen dat we jullie allen binnenkort weer mogen begroeten op ons mooie sportpark.

By StraatVeer / Administrator on mei 05, 2021