Update coronamaatregelen

WE ARE ALL IN THIS TOGETHER.

Op de voetbalclub hebben we al weer een paar mooie voetbaldagen mogen mee maken…..maar helaas…..de teugels moeten worden aangetrokken.

Vanuit de gemeente hebben we bijgevoegd persbericht ontvangen.

Dit betekent voor onze club dat we de regels gaan handhaven. Want alleen dan kunnen we blijven voetballen en een gezellige middag in de kantine hebben.

Richtlijnen waar je je dan ook aan moet houden:

1. Op het sportpark hebben we looproutes aangegeven, volg deze.

2. We vragen jullie om je te registeren bij binnenkomst in de kantine.

3. Je gaat aan een tafel zitten en blijft op deze plek zitten.

4. Aan een tafel mag je met vier personen zitten, dus er worden geen stoelen bij een tafel bijgezet.

5. Wil je iets bestellen, steek je hand op en je wordt bediend.

6. Roken op het terras, maar ga je weer naar binnen volg dan de looproute (dus om de kantine heen) en ga weer op je plek zitten.

7. Er wordt geen eigen muziek meegebracht en aangezet.

8. Denk aan de anderhalve meter afstand, dit geldt in de kantine, op het terras, maar ook in de kleedkamer en langs de lijn.

9. Worden de richtlijnen niet nageleefd, zullen we strenger maatregelen moeten nemen.

We zullen het met z’n allen moeten doen, alleen zo kunnen we blijven voetballen en de kantine open houden.

Hou rekening met elkaar en blijf gezond!

Bestuur RKSV Boerdonk

By StraatVeer / Administrator on sep 25, 2020