Strouken stopt aan het einde van het seizoen, nieuwe trainer/coach gezocht!

Afgelopen donderdag heeft de Technische Commissie overleg gehad met trainer Johan Strouken. Johan heeft hierin aangegeven, dat hij heeft besloten om na dit seizoen te stoppen als trainer van Boerdonk.

Zijn intentie is, om na de winterstop de zaak weer goed op te pakken en er gezamenlijk een mooie en goede tweede seizoenshelft van te maken, met een goed eindresultaat.
“Ik heb drie seizoenen met veel plezier als trainer in Boerdonk gewerkt, maar ben ook van mening dat het goed is om na dit seizoen te stoppen, zodat ik in de toekomst ook nog graag en met plezier in Boerdonk kan komen, om samen een biertje te drinken” ,Aldus trainer Johan Strouken.

Het bestuur en T.C. van R.K.S.V. Boerdonk betreuren deze beslissing, maar respecteren zijn standpunt. Ook zij zetten zich in voor een mooi afscheid, en wensen Johan veel succes in zijn verdere carrière.

R.K.S.V. Boerdonk, uitkomend in de 5e klasse K.N.V.B. regio Zuid 2, zoekt met ingang van seizoen 2020-2021 een nieuwe hoofdtrainer, met minimaal trainersdiploma Uefa C/Trainer-Coach Senioren 3 in het bezit. De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen voor de A-selectie en de wedstrijdbegeleiding op zondag. Boerdonk heeft een jonge selectie, waar nog veel potentie in zit. Ervaring met dorpsclubs als R.K.S.V. Boerdonk, is een pré. Resultaten, maar ook plezier zijn belangrijke ingrediënten binnen onze vereniging.

Kandidaten kunnen tot 8 januari 2020 hun CV sturen naar Erwin van den Tillaar, evdtillaar@ziggo.nl

Of bellen naar 06 38429090, voor meer informatie.

Tot slot wensen wij jullie prettige feestdagen en alle goeds in goede gezondheid toe.

Technische Commissie R.K.S.V. Boerdonk

By StraatVeer / Administrator on dec 24, 2019