RKSV Boerdonk ziet Abraham

Vrijdag 13 februari 1969 is RKSV Boerdonk geboren. Dat betekent dat de voetbalclub dit jaar haar 50e verjaardag mag vieren. In februari is dit al in besloten kring gedaan maar in het weekend van 14 t/m 16 juni wordt groot uitgepakt met een feestprogramma voor groot en klein , jong en oud en voor heel Boerdonk en omstreken. “Op zijnen tijd goewd fisten want ge leeft mar ene keer en 50 worde ook niet elken dag”, hebben ze bij het bestuur gedacht en de daad bij het woord gevoegd.

Op vrijdagavond staat een kaartavond op het programma ( rikken en jokeren) waarbij velen de herinneringen aan vroeger zullen hebben toen de riktoernooien om halve hanen een ware happening waren met altijd veel strijd en plezier.

Op zaterdag is er van 11.00 tot ca 15.00 uur een jeugdzeskamp waar alle kinderen van Boerdonk en de jeugdleden van Keldonk aan mogen deelnemen. Hopelijk is het mooi weer zodat er weer flink geklost kan worden met water. Vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur is de receptie. We hopen op massale belangstelling van de leden en oud-leden omdat die daarna de avond kunnen voortzetten met allereerst een reünie. Tijdens de reünie zullen de Abrahams van de club, leden die ook al 50 jaar lid zijn, worden gehuldigd.

De avond gaat daarna voor heel Boerdonk en omstreken over in een knallende feestavond met feestband The Bandits . Zo tegen de klok van erg laat ( of behoorlijk vroeg in de morgen) mag iedereen naar huis om even te liggen want zondag gaat het programma weer gewoon door. Niet met de Bandits op het podium maar met pastoor Rombauts die voor zal gaan in de Heilige Mis in de feesttent. Deze begint om 09.30 uur en kom op tijd want vol is vol!

Na de mis is het even borrelen tot de brunch. Deze begint om 11.30 uur en duurt tot 13.00 uur en als je dan nog niet genoeg hebt gegeten, ligt het aan je zelf want er zal eten genoeg zijn . Tijdens de brunch zal iedereen nog vermaakt worden door een wereldberoemde tonprater uit de buurt van de Mortel. Na afloop van de brunch wil het bestuur een clubfoto maken. Het feestweekend wordt afgerond met een voetbalclinic van 13.30 uur tot 14.30 uur door niemand minder dan…….Ja, Dat is nog geheim. Ondertussen blijft de tap in de tent zijn werk doen en zal een DJ zorgen voor de juiste feestelijke klanken. Het zal dus nog best wel een tijdje gezellig zijn.

Het bestuur nodigt iedereen uit deel te nemen aan het feestprogramma op vrijdag 14, zaterdag 15 en of zondag 16 juni. Voor de zeskamp en de brunch moet wel worden aangemeld. Heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan vlug. De uiterste aanmelddatum is zaterdag 8 juni. Aanmelden kan via deze site www.rksvboerdonk.nl/jubileumweekend of in de kantine.

By StraatVeer / Administrator on jun 04, 2019