RKSV Boerdonk heeft nieuwe hoofdtrainer

De selectie van voetbalvereniging R.K.S.V. Boerdonk start volgend seizoen onder leiding van Ger Romeijnders. De 55 jarige oefenmeester uit Veghel is momenteel voor het derde seizoen actief bij Ruwaard uit Oss.

Ger Romeijnders. (Foto: Peter Kuijpers)  bron: kliknieuws.nl

Onlangs gaf hij aan, graag aan de slag te gaan bij een dorpsclub. Wat dat betreft heeft hij in Boerdonk de juiste club gevonden, en Boerdonk de juiste trainer. Een “mensenmens”, die naast een prestatiegerichte aanpak, ook de sfeer heel belangrijk vindt. Ger Romeijnders kan bogen op een ruime ervaring. 18 jaar is hij als trainer werkzaam geweest in de regio Midden Limburg, waar ook zijn roots liggen.

Na zijn verhuizing naar Veghel heeft hij Racing Boy’s uit Deurne, SCMH (Mariaheide) en Ruwaard onder zijn hoede gehad. Boerdonk heeft Ger Romeijnders leren kennen als een echte clubman, die naast de spelers ook oog heeft voor de vele vrijwilligers, die een club draaiende houden. We hebben veel vertrouwen in een prettige samenwerking.

By StraatVeer / Administrator on jan 27, 2020