OPROEP: NIEUWE VACATURE LEIDER JO12!

Vanwege het feit dat er op dit moment een functie van leider op zaterdag bij JO12-1 vrijkomt, zijn we dringend op zoek naar iemand die deze vacature in zou willen vullen voor de Samenwerking Jeugd Keldonk/Boerdonk.

Als leider ga je samen met je collega-leider op zaterdag mee tijdens zowel thuis- als uitwedstrijden en ben je verantwoordelijk voor:

– Begeleiding van het team zowel voor, tijdens, als na de wedstrijd
– Meenemen van het benodigde materiaal
– Regelen van technische zaken i.o.m. je collega-leider
– Overige zaken die voor het team nodig zijn.

Deze functie mag ook gecombineerd worden met de functie als trainer van JO12-1 aangezien daarvoor ook nog iemand gezocht wordt.

Als trainer verzorg je de training op een doordeweekse-avond en probeer je de spelers wat van het spelletje bij te brengen.

Is deze functie van leider en/of trainer iets voor jouw en wil je graag meer informatie hierover, neem dan contact op via de mail: jeugdkeldonkboerdonk@hotmail.com of een van de leden van het jeugdbestuur.

Jeugdbestuur Keldonk/Boerdonk

By RKSV Boerdonk 3 / Editor on nov 20, 2018