Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

01 mrt : 09:29
Zondag. 1maart is Mariahout VR- BOERDONK VR AFGELAST.
07 feb : 23:21
Boekel Sport 6-Boerdonk 3 is afgelast.
18 jan : 10:41
BOERDONK 1-DVG 2 IS AFGELAST
cor
07 sep : 09:36
Uitslagen jeugd.
Boerdonk E1 - Elsendorp/Fiducia E1 0 - 8
Boerdonk F1 - Venhorst F1 4 - 3
Fiducia/Elsendorp F1 Boerdonk F1 3 - 7
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
Zaterdag 25 en zondag 26 april kunnen drie van onze elftallen kampioen worden!
Op zaterdag:
Onze F pupillen gaan naar Veghel. Om 10.15 uur trappen ze daar af.
Om 12.00 uur spelen de D pupillen hun kampioenswedstrijd thuis op de Kerveheester.
Kom ze aan moedigen! Onze jeugdspelers kunnen uw steun goed gebruiken!

Op zondag:
Boerdonk 2 speelt al om 10.00 in Haps.
Bij een overwinning zijn ook zij kampioen. Kom ze aan moedigen, spektakel gegarandeerd!

Spandoeken, vlaggen, toeters, bellen, slingers en noem maar alles op wat sfeer verhogend is: het is allemaal welkom!
Hierbij Clubpagina 28 welke in de Erpse Krant stond op 23-04-2015. Klik hier om Clubpagina 28 te openen.
Zondag 26 april zal Teun van der Wijst pupil van de week zijn bij Boerdonk 1 - America 1. Teun heeft een aantal vragen beantwoord die aan hem gesteld zijn.
Hierbij Clubpagina 27 welke in de Erpse Krant stond op 16-04-2015. Klik hier om Clubpagina 27 te openen.
Het was bij de laatste kaartavond erg spannend wie er zou gaan winnen. Het kon toch niet anders dan Jan van Deursen zijn die bijna het hele kaartseizoen bovenaan had gestaan. Hij had 11 punten voorsprong op de nummer 2 Jan van de Vossenberg. Dus de overwinning lag voor het grijpen. Het liep echter geheel anders! Jan van de Vossenberg haalden de volle 15 punten en zo kwam Jan van Deursen op het einde 5 punten te kort om te winnen. Jan van de Vossenberg heeft slechts 1 keer bovenaan gestaan en dat was met de eindstand. Ad Biemans ging ook met een prijsje naar huis hij had namelijk de poedelprijs. Jan proficiat namens de kaartcommissie en alle deelnemers het was een knappe overwinning.
De volgende sponsoren maakte deze kaartavonden mogelijk:
Biemans hout en parketvloeren
vd Rijt Eierhandel
vd Akker Rijwielhandel
vd Tillaart Slagerij
vd Berg Rijwielhandel
Albert Heijn Kanters
Volgend kaartavond is weer op 29 september dit kunt u vast in uw agenda zetten.
Wie de volledige uitslag wil bekijken kan dit doen door hier te klikken.

Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.