Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

14 feb : 09:18
BOERDONK 3 EN 4 EN DAMES zIJN AFGELAST
13 jan : 16:59
DE TRAININGEN BUITEN ZIJN
AFGELAST VANWEGE NATTE VELDEN. PIET
07 jan : 16:13
VOOR DE A en B SELECTIE

GAAT HET TRAINEN NIET DOOR

VANWEGE DE NATTE VELDEN Piet
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
Regel 8: Een verenigingslid is aanspreekbaar op wangedrag. Een verenigingslid zal, indien men zich heeft schuldig gemaakt aan wangedrag, vernieling, geweldpleging, diefstal of andere gedragingen die in strijd zijn met deze gedragsregels en / of met de nakoming van de aan de leden opgelegde verplichtingen als vermeld in de statuten en het huishoudelijk reglement van RKSV Boerdonk, zich dienen te verantwoorden voor het bestuur. Iedereen is mede verantwoordelijk voor een ordentelijk achterlaten van de gebruikte kleedkamer (ook bij uitwedstrijden) en het in goede en nette staat houden van de kantine, het sportcomplex en de gebruikte spelmaterialen. Lege verpakkingen van genuttigde etenswaren en snoepgoed dienen in de daarvoor bestemde afvalbakken te worden gedeponeerd.
Vrijdag 13 mei A1-toernooi te Venhorst
Zaterdag 14 mei E1/2-toernooi te Gemert & F1-toernooi te Venhorst
Zondag 15 mei E2-toernooi te De Mortel
Zaterdag 21 mei F1-toernooi te Geffen
Zaterdag 28 mei E1,E2 & F1-toernooi te Boerdonk
Zondag 29 mei C-toernooi te Boerdonk

Op zaterdag 11 juni is het weer opruimdag. Het wordt zeer gewaardeerd als jij er bent om mee te helpen. Met een groot aantal vrijwilligers is het binnen enkele uurtjes weer opgeruimd en kan iedereen gaan genieten van de zomerstop.
Op 08 mei a.s. zal de seizoensafsluiting plaats vinden. Natuurlijk weer met een heerlijke BBQ voor leden, vrijwilligers, sponsors, bezoekers. Kortom iedereen die mee wil doen. Meer informatie of opgave kan in de kantine bij Piet e/o Clara.
Hierbij Clubpagina 28 welke in de Erpse Krant stond op 28-04-2016. Klik hier om Clubpagina 28 te openen.
Zaterdag 23 april was het zover; na vele uurtjes zweten door de vrijwilligers Cor en Corke van de Vossenberg, Hans Huijbers, Willie Brugmans, Wim van den Akker, Eric Bouw, Piet van den Crommenacker en Rini Opheij is er een nieuwe ruimte bijgekomen. En niet zomaar een! NEE, een multifunctionele ruimte nog wel! Loungeruimte, verblijfsruimte, rookruimte etc. Middels een flinke bijdrage van de Club van 50 heeft de club een prachtige overkapping neer kunnen zetten. En aan iedereen die dit prachtige resultaat mede mogelijk heeft gemaakt: BEDANKT !

Hierbij Clubpagina 27 welke in de Erpse Krant stond op 21-04-2016. Klik hier om Clubpagina 27 te openen.

09 mei om 2000
Bestuursvergadering

16 mei om 2000
Vergadering Jeugdbestuur

19 mei om 2100
Contactavond met bekendmaking spelersindeling

03 juni om 1830
Jeugdkamp

11 juni om 0900
Opruimdag

13 juni om 2000
Bestuursvergadering
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.