Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

cor
07 sep : 09:36
Uitslagen jeugd.
Boerdonk E1 - Elsendorp/Fiducia E1 0 - 8
Boerdonk F1 - Venhorst F1 4 - 3
Fiducia/Elsendorp F1 Boerdonk F1 3 - 7
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
Tijdens de wedstrijd van het 1e elftal op zondag 28 september zijn enkele foto's gemaakt. Hierbij een 4-tal foto's ervan.
Hierbij Clubpagina 3 welke in de Erpse Krant stond op 25-09-2014. Klik hier om Clubpagina 3 te openen.
Ook dit jaar wilden we de vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet voor onze club. Daarom hadden we een avond georganiseerd met als thema "popartiesten" in de vorm van een quiz.
Het afgelopen jaar is de naam van De Club van 50 regelmatig genoemd bij diverse gelegenheden. Een goede zaak want dat betekent in de meeste gevallen dat deze club een activiteit financieel of met attributen heeft ondersteund.
Ook dit jaar doen we weer mee met de grote clubactie. Vanaf 13 september komen de spelers van de B-jeugd rond met loten. Stel ze niet teleur en koop één of meerdere loten. Een gedeelte van de opbrengst vloeit rechtstreeks terug in de clubkas om te besteden aan jeugdactiviteiten. Door Horloge.com is een prijzenpakket beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste loten verkopen.

Trekkertrek Boerdonk

07 oktober om 2100

13 oktober om 2100
Bestuursvergadering

21 oktober om 2100

30 oktober om 2100

04 november om 2000

07 november om 2000
Jaarvergadering Club van 50

10 november om 2000
Bestuursvergadering
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.