Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

pietje
18 jan : 10:41
BOERDONK 1-DVG 2 IS AFGELAST
cor
07 sep : 09:36
Uitslagen jeugd.
Boerdonk E1 - Elsendorp/Fiducia E1 0 - 8
Boerdonk F1 - Venhorst F1 4 - 3
Fiducia/Elsendorp F1 Boerdonk F1 3 - 7
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
De flyer van de receptie ontbrak nog. Met reden: want nu zijn er extra tips te lezen!!

Klik op de flyer voor een grotere afbeelding

De selectie van voetbalvereniging R.K.S.V. Boerdonk start volgend seizoen onder leiding van Jan Noten. De 57 jarige oefenmeester uit Stiphout is momenteel voor het derde seizoen actief bij Brandevoort uit Helmond. Met die club staat hij op de tweede plaats, in dezelfde klasse waar Boerdonk in uitkomt. In 1984 is Jan begonnen als jeugdtrainer bij Stiphout Vooruit. Tot 2004 is hij actief geweest met jeugdelftallen. De laatste jaren als hoofd opleidingen bij betaald voetbalorganisatie TOP-OSS. Daarna heeft hij ervaring opgedaan als hoofdtrainer bij diverse verenigingen in de buurt. Naast Brandevoort is Jan Noten hoofdtrainer geweest bij A.S.V. ’33, M.V.C. de Mortel, Z.S.V. (zeilberg) en V.V. Nijnsel. In 2007 is hij gestart met een eigen voetbalschool. Met Jan Noten is een zeer ervaren trainer binnengehaald. Gezien zijn loopbaan, past dit perfect bij de jeugdige selectie van Boerdonk, die volgend seizoen uitkomt in de vijfde klasse.

Klik op de betreffende flyer voor een grotere afbeelding.

Nadat onlangs Jelle Hagelaars geslaagd was voor het KNVB spelregelbewijs, hebben de andere jongens en meiden niet stil gezeten en zijn de volgende jeugdspelers ook geslaagd hiervoor: Pleun Smits, Geert van der Heijden, Stan van der Doelen, Kelt Coolen.
Allemaal gefeliciteerd met het behalen van je spelregelbewijs!

03 februari om 2000

09 februari om 2000
Bestuursvergadering

Carnaval

24 februari om 2000

09 maart om 2000
Bestuursvergadering

10 maart om 2000
Kaartavond
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.