Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

cor
07 sep : 09:36
Uitslagen jeugd.
Boerdonk E1 - Elsendorp/Fiducia E1 0 - 8
Boerdonk F1 - Venhorst F1 4 - 3
Fiducia/Elsendorp F1 Boerdonk F1 3 - 7
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
Hierbij Clubpagina 8 welke in de Erpse Krant stond op 30-10-2014. Klik hier om Clubpagina 8 te openen.
De Club van 50 is niet te stoppen en sponsort gewoon door. Dat is natuurlijk alleen maar mogelijk door hun vele leden die samen als de Club van 50 de voetbalclub een warm hart toedragen. Zo hebben onlangs de 2 dugouts langs het hoofdveld een nieuwe uitstraling gekregen en zal het binnenkort voor iedereen duidelijker zijn op welk veld gevoetbald gaat worden.
Zondag 02 november zal Nick Biemans pupil van de week zijn bij Boerdonk 1 - Merselo 1. Nick heeft een aantal vragen beantwoord die aan hem gesteld zijn.
Hierbij Clubpagina 7 welke in de Erpse Krant stond op 23-10-2014. Klik hier om Clubpagina 7 te openen.
Traditioneel worden tijdens het winterseizoen door R.K.S.V. Boerdonk een aantal kaartavonden georganiseerd op de dinsdagavond. Er zijn al enkele avonden geweest maar u heeft nog altijd de mogelijkheid om aan te sluiten en gezellig mee te doen!
Het afgelopen jaar is de naam van De Club van 50 regelmatig genoemd bij diverse gelegenheden. Een goede zaak want dat betekent in de meeste gevallen dat deze club een activiteit financieel of met attributen heeft ondersteund.
Ook dit jaar doen we weer mee met de grote clubactie. Vanaf 13 september komen de spelers van de B-jeugd rond met loten. Stel ze niet teleur en koop één of meerdere loten. Een gedeelte van de opbrengst vloeit rechtstreeks terug in de clubkas om te besteden aan jeugdactiviteiten. Door Horloge.com is een prijzenpakket beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste loten verkopen.

04 november om 2000

07 november om 2000
Jaarvergadering Club van 50

10 november om 2000
Bestuursvergadering

18 november om 2000

28 november om 1830
Sinterklaas activiteit

02 december om 2000

08 december om 2000
Bestuursvergadering

10 december om 2000
Kerstbingo
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.