Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

Nog geen berichten.
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
SPOED - SPOED - SPOED

Met spoed gevraagd enkele jeugdleiders en trainers en wel voor de volgende jeugdteams:

B1: trainer voor maandag en woensdag van 19.00 tot 20.30 uur en een leider voor zaterdagmiddag.
D1: trainer voor maandag en woensdag van 19.00 tot 20.30 uur
F1: leider voor zaterdagmorgen
Mini F: leider voor de zaterdagmorgen

Reacties graag naar: Cor Opheij (0651387615 of 0492463547) of Roy Huijbers (0657373640)

De spelersindeling voor het seizoen 2014-2015 is definitief en voor de geïnteresseerden is deze hier te bekijken.
Hierbij de winnaars van het WK-spel (top 3 van poule vanaf 16 jaar en de uitslag van poule tot 16 jaar)
Hierbij de eindstand van het WK-spel van de poule vanaf 16 jaar. Uitgezonderd de top 3, deze zal donderdag op de clubpagina in de Erpse Krant verschijnen! Omdat de poule tot 16 jaar maar 4 deelnemers telt verschijnt de volledige eindstand niet op de website maar ook donderdag op de clubpagina in de Erpse Krant. Vanaf vrijdag is de Clubpagina ook hier online te bekijken.
Een overzicht voor trainingen en oefenprogramma van de A + B-selectie en de Vrouwen is al te bekijken op de pagina "Programma".
Hierbij een overzicht betreffende de competitie indeling van het 1e elftal voor het seizoen 2014-2015:

De jeugdcommissie van R.K.S.V. Boerdonk is voor het komende seizoen nog op zoek naar enkele jeugdleiders/sters en ook trainers voor de volgende teams:

www.ven-hollanders.nl

Bouwvak
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.