Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

cor
07 sep : 09:36
Uitslagen jeugd.
Boerdonk E1 - Elsendorp/Fiducia E1 0 - 8
Boerdonk F1 - Venhorst F1 4 - 3
Fiducia/Elsendorp F1 Boerdonk F1 3 - 7
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
TINY VAN MELIS

Lid geworden van RKSV Boerdonk sinds 1 juli 1972. Je was een zeer fanatiek voetballer op de positie links half. Op een andere plek spelen kon je niet. Je begon je voetbal loopbaan bij RKSV Boerdonk in het eerste elftal. Bij het 6e elftal heb je, je actieve loopbaan als voetballer beëindigd. Het laatste jaar was je bij dit team nog grensrechter.
Ook nu nog kwam je elke thuiswedstrijd naar het eerste kijken. Je vond het dan fijn om de flyer mee naar huis te nemen, zodat je die nog eens op je gemak kon nalezen. Enige tijd geleden won je nog de plantenbak tijdens de loterij in de rust van Boerdonk 1. De planten stonden mooi in je tuin, vertelde je nog.
Na je actieve voetbalcarrière was je als vrijwilliger nog vaak op het sportpark aanwezig. Eerst om de jeugd te trainen. En enige jaren later was je er elke maandag in touw om alles netjes te maken. Als je op vrijdag door de Veerstraat fietste liep je nog gauw even het voetbalveld op om te kijken of je er nog iets kon doen. De parkeerplaats werd daarbij zeker niet over het hoofd gezien. Pas daarna fietste je naar huis.
Tiny…… rust zacht.

Ons medeleven gaat uit naar Familie van Melis en naar zijn vrienden.

Bestuur en leden RKSV Boerdonk

Zondag 30 november zal Ruud van Lankveld pupil van de week zijn bij Boerdonk 1 - SVSH 1. Ruud heeft een aantal vragen beantwoord die aan hem gesteld zijn.
Hierbij Clubpagina 11 welke in de Erpse Krant stond op 20-11-2014. Klik hier om Clubpagina 11 te openen.

Hierbij Clubpagina 10 welke in de Erpse Krant stond op 13-11-2014. Klik hier om Clubpagina 10 te openen.
Prachtige stamtafels sieren sinds enkele tijd de kantine, samen met de krukken die er bij horen. Adrie Biemans, van Biemans parketvloeren, schonk het hout hiervoor en de handige handen van Theo Ketelaars maakte deze meubelen. Namens RKSV Boerdonk, willen we Theo en Adrie bedanken voor hun bijdrage voor onze kantine. En mocht u een keer in de kantine komen: ze zitten of hangen perfect!

Afgelopen week hield de Club van 50 van RKSV Boerdonk weer haar jaarlijkse feestvergadering. Met ongeveer 150 aanwezigen werd geconstateerd dat de Club van 50 nog steeds een zeer waardevolle club is voor de voetbalclub.
De Boerdonkse toneelvereniging Gér Gespeuld speelt binnenkort weer hun jaarlijkse toneeluitvoering. Deze staan gepland op 23 -24 - 25 – 28 – 30 en 31 januari 2015. Dit moet je zien. MAAR……
Ook dit jaar doen we weer mee met de grote clubactie. Vanaf 13 september komen de spelers van de B-jeugd rond met loten. Stel ze niet teleur en koop één of meerdere loten. Een gedeelte van de opbrengst vloeit rechtstreeks terug in de clubkas om te besteden aan jeugdactiviteiten. Door Horloge.com is een prijzenpakket beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste loten verkopen.
www.grunsvengroep.nl

28 november om 1830
Sinterklaas activiteit

02 december om 2000

08 december om 2000
Bestuursvergadering

10 december om 2000
Kerstbingo

16 december om 2000

Zaalvoetbaltoernooien B + C

Zaalvoetbaltoernooien D + Vrouwen

Zaalvoetbaltoernooien E

Zaalvoetbaltoernooien F

04 januari om 1400
Nieuwjaarsreceptie

06 januari om 2000
Kaartavond
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.