Links
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan

14 feb : 09:18
BOERDONK 3 EN 4 EN DAMES zIJN AFGELAST
13 jan : 16:59
DE TRAININGEN BUITEN ZIJN
AFGELAST VANWEGE NATTE VELDEN. PIET
07 jan : 16:13
VOOR DE A en B SELECTIE

GAAT HET TRAINEN NIET DOOR

VANWEGE DE NATTE VELDEN Piet
Inlognaam:

Wachtwoord:

Vergeet me niet

[ ]
Tijdens een toernooi van de A-jeugd in Venhorst wisten ze de 2e prijs te pakken. De bijbehorende geldprijs is geschonken aan S.A.B.B.
Mooie prestatie en een mooi gebaar.

Hierbij Clubpagina 30 welke in de Erpse Krant stond op 19-05-2016. Klik hier om Clubpagina 30 te openen.
Op dit moment is jeugdbestuur bezig met het organiseren van de begeleiding en alle andere zaken rondom de nieuwe teams. Voor de nieuwe combinatieteams van Boerdonk & Keldonk samen wordt binnenkort een kennismakingsmiddag georganiseerd waarin alle informatie wordt verstrekt aan alle nieuwe speler, leiders, trainers etc. Meer info zal volgen. Je kunt wel middels onderstaande link de spelersindeling bekijken:
Klik hier om de teamindeling Boerdonk E,F & MiniF te bekijken.
Klik hier om de teamindeling Keldonk-Boerdonk D & C te bekijken.
Op zaterdag 11 juni is het weer opruimdag. Het wordt zeer gewaardeerd als jij er bent om mee te helpen. Met een groot aantal vrijwilligers is het binnen enkele uurtjes weer opgeruimd en kan iedereen gaan genieten van de zomerstop.
www.gaffert.nl

03 juni om 1830
Jeugdkamp

11 juni om 0900
Opruimdag

13 juni om 2000
Bestuursvergadering

20 juni om 2000
Vergadering Jeugdbestuur
Alle afbeeldingen, teksten foto's e.d. zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van R.K.S.V. Boerdonk, tenzij anders vermeld.
Deze site is mogelijk gemaakt door SB Networking.