Nachttoernooi 2017 zeer geslaagd!!! (incl. foto’s)

Woensdag 24 mei vond voor de 4e keer het jaarlijkse Nachttoernooi plaats bij RKSV Boerdonk. Verdeeld over drie herenpouls en twee damespouls werd er fel gestreden door alle teams voor de eerste plaats. Tijdens deze avond was er door de organisatie rekening gehouden met de Europa League finale Ajax – Manchester United door tijdens de finale niet te voetballen. De finale werd door iedereen in de overvolle kantine en terras fanatiek bekeken om vervolgens het toernooi weer te hervatten.

Naarmate de wedstrijden verstreken werd duidelijk welke teams in aanmerking kwamen voor de finales. Bij de heren werd er in de finale gevoetbald tussen Team Luke van de Eigen Doelen en Team Jos Biemans. Deze werd uiteindelijke door Team Luke van de Eigen Doelen gewonnen. De damesfinale werd gespeeld door MVC Dames 1 en ’t Is Bal waarbij de dames uit de Mortel uiteindelijk met de beker aan de haal gingen. Tijdens het toernooi werden er voor iedereen eieren gebakken welke gesponsord waren door onze agrarische vrienden Tiny v/d Rijt, Johan Bevers, Dennis Bouwe en Stefan Donkers, waarvoor hartelijk dank. Na de prijsuitreiking zorgde DJ Leo met zijn collega DJ’s ervoor dat iedereen genoot van de gezellige afterparty.

Namens de organisatie kunnen we terugkijken op een fantastische editie van Nachttoernooi 2017. We bedanken dan ook graag alle spelers, leiders, supporters, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers die deze avond hebben mede mogelijk gemaakt.

Tot volgend jaar!

Foto’s van het Nachttoernooi zijn hier terug te vinden in ‘Gallerij’.

By RKSV Boerdonk 3 / Editor on mei 25, 2017