Jeugd Keldonk/Boerdonk schrijft geschiedenis!

Afgelopen woensdag avond heeft de jeugd van de samenwerking tussen RKSV Boerdonk en RKVV Keldonk zich van de goede kant laten zien.  Lopende het huidige seizoen hebben de JO9-1 (F1) en JO11-1 (E1) de halve finale bereikt van het bekertoernooi. Beide wedstrijden stonden gepland op woensdagavond. JO9-1 nam het thuis op tegen Blauw-Geel JO9-1. In een wedstrijd die tot het laatste fluitsignaal spannend bleef trokken de Oranje-Zwarten aan het langste eind: 4 Р3! Tegelijkertijd ging JO11-1 de strijd aan met Venhorst JO-11. Deze wedstrijden eindigde in 1 Р3 in het voordeel van de Geel-Zwarten.

Dat heeft als gevolg dat beide teams op zaterdag 2 juni (tijdens jeugdkamp) de bekerfinales spelen bij DVG in Liempe. Dit belooft op voorhand al  een mooie dag te worden voor beide clubs. De aanvangstijden van deze wedstrijden worden z.s.m. bekend gemaakt.

Gefeliciteerd namens RKSV Boerdonk

By RKSV Boerdonk 3 / Editor on mei 23, 2018