Informatie m.b.t. einde seizoen

Met enkel nog een jeugdtoernooi voor JO-7 en JO-9 a.s. zondag 4 juni te gaan is het lopende voetbalseizoen 2016-2017 bijna ten einde.

Echter zijn er nog een aantal belangrijke data die we met jullie willen delen:

• 9-10-11 juni: Jeugdkamp
  • 17 juni: Opruimdag Vele handen maken licht werk! Een opgeruimd sportpark willen we toch allemaal? Al kun je maar een uurtje, je bent van harte welkom!
  • 30 juni: Uiterlijk opzeggen / wijzigen lidmaatschap Stop je als actief voetballer/voetbalster? vergeet dan niet je lidmaatschap voor deze datum op te zeggen of aan te passen naar ‘rustend lid’ Doe je dit niet dan loopt je contributie in het nieuwe voetbalseizoen gewoon door! Je kunt dit wijzigen door een mail te sturen naar info@rksvboerdonk.nl

Daarnaast willen we iedereen er op attenderen dat de speeldagenkalender voor het seizoen 2017/2018 gewijzigd zal worden.

Hou hier s.v.p rekening mee met boeken van vakanties e.d.

(bericht KNVB):

Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

meer info: http://www.knvb.nl/competities/amateurvoetbal/speeldagenkalender-2017/18

Tot slot wensen wij iedereen een hele goede vakantie toe!

Bestuur RKSV Boerdonk

By StraatVeer / Administrator on mei 30, 2017