Huldiging 4 jubilarissen en uitreiking 3 zilveren KNVB spelden tijdens nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zondag, was er gelegenheid om elkaar al het goeds voor 2018 toe wensen. In een volle kantine op de Kerveheester was het weer lekker gezellig en werd er onder het genot van een hapje en een drankje weer volop bij gebuurt.

Voorzitster Mieke vd Doelen nam het woord om iedereen welkom te heten en blikte nog even terug op het afgelopen jaar maar had haar blik en dat van het bestuur alweer op de toekomst gericht. Ook was er weer tijd voor, om enkele mensen in het zonnetje te zetten.

Paul v Alphen werd gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap bij RKSV Boerdonk. Paul is van zijn geboorte al lid, tevens draagt hij ook zijn steentje bij als vrijwilliger van de club, hij is lid van de kampcommissie, heeft zijn wedstrijden bij de jeugd gefloten, en is regelmatig achter de draaitafel te vinden in de kantine.

Hierna waren de 40 jarige jubilarissen aan de beurt. Marijn Donkers, ook een clubman die jaren in het vaandelteam gespeeld heeft. Trainer/leider van menig elftal is geweest, en jaren lang in de activiteitencommissie heeft gezeten.

Marco Tielemans, ook een oud 1e elftalspeler en die ook zijn handen uitsteekt voor zijn clubje Als jeugdleider/trainer en heeft achter de schermen veel werk verricht ivm de privatisering Nu zit hij in de feestcommissie die over het 50 jarig bestaan van RKSV Boerdonk gaat.

Als derde 40 jarige jubilaris was Eric Bouw, aan de beurt. Eric is bijna altijd op het sportpark te vinden als vlagger bij Boerdonk 1, klusjesman op zaterdag, op maandagavond poetst hij de kleedhokken en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Na een kleine pauze nam Riny v Deursen, het woord als afgevaardigde van de KNVB, hij kwam drie leden van RKSV Boerdonk onderscheiden met de zilveren KNVB speld.

Riny Opheij werd naar voren geroepen en bedankt voor zijn jaren en jaren vrijwilligerswerk, zoals scheidsrechter, trainer, leider van vele elftallen, keeperstrainer En zijn vele andere klusjes die hij op de voetbalclub al gedaan heeft.

Roy Huijbers kreeg ook een zilveren speld, Roy heeft plaats in het jeugd bestuur, is trainer/ leider en valt ook vaak in als trainer/leider. Roy heeft veel werk verricht[en nog] in het samenwerkingsverband tussen Boerdonk en Keldonk. Op zaterdag steekt hij zijn handen ook uit de mouwen, om mee aan te pakken. En hij zorgt dat de lijnen op de voetbalvelden staan.

Als laatste was  Henri Penninx aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden. Henri is al vele jaren bestuurslid van RKSV Boerdonk, is op zondag scheidsrechter en mochten er elftallen spelers te kort komen dan speelt hij nog altijd mee, maar niet bij Boerdonk 1 zegt hij. Ook is hij leider van Boerdonk 3. Heeft al vele hand en spandiensten op de club gedaan. Henri zit in menig commissie van scheidsrechters tot de feestcommissie, kortom een duizendpoot.

Namens heel RKSV Boerdonk willen we deze 7 personen van harte feliciteren met hun jubilea en hun zilveren speld. Wat deze 7 mannen wel gemeen hebben is dat er geelzwart bloed door hun aderen loopt en daar zijn we heel blij mee! Nogmaals bedankt voor het vele werk wat jullie gedaan hebben en nog doen voor RKSV Boerdonk!

By StraatVeer / Administrator on jan 08, 2018