Geen prijs bij bekerfinales!

Afgelopen zaterdag stonden de bekerfinales van Keldonk-Boerdonk JO9-1 en JO11-1 op het programma. Terwijl de spelers van JO9-1 zich klaarmaakten voor de wedstrijd werd duidelijk wat er op het spel stond. De dubbeldekker met alle fans was aangekomen bij DVG in Liempde en het was meteen duidelijk wie zij kwamen aanmoedigen. Om 10.00 trapte de JO9-1 af tegen Mulo uit Helmond. Dit werd een echte wedstrijd waarbij al snel duidelijk was dat beide partijen aan elkaar gewaagd waren. Mulo kwam al snel met 2-0 voor maar Keldonk-Boerdonk JO9-1 rechtte zijn rug en kwam weer op gelijke hoogte. Zij namen het initiatief en waren de bovenliggende partij, raakte diverse keren het alluminium maar uiteindelijk ging de overwinning toch naar de Helmonders. Na de prijsuitreiking van JO9 was het de beurt aan Keldonk JO11-1. Zij namen het op tegen Lierop JO11-1. Dat dit een goede tegenstander was werd al vrij snel duidelijk. Lierop kwam al vrij snel op 1-0 en had nog kansen op meer. Ondanks de voorsprong kwam Keldonk-Boerdonk via een mooie aanval op gelijke hoogte. Echter bleek Lierop een maatje te groot liepen zij uit naar een voorsprong van 4-1. Hoewel de achterstand een feit was bleeft JO11-1 vechten voor zijn kansen en kwam het uiteindelijk terug tot 4-3 en was het weer spannend. Keldonk-Boerdonk bleeft strijden tot de laatste minuut maar zat een overwinning er niet meer in. Uiteindelijk geen bekerwinnaars maar deze ervaring nemen de spelers weer mee en uiteindelijk was dit een mooie dag die niet snel vergeten zal worden. Wie weet volgend jaar weer!

By RKSV Boerdonk 3 / Editor on jun 09, 2018