Feestweekend 16 en 17 februari 2019

(bericht bestemd voor leden RKSV Boerdonk)

Nog een paar weken en dan bestaat de voetbalclub 50 jaar.

De uitnodiging is al bij iedereen in de bus gevallen.

Hierbij aanvullende informatie over de invulling van het weekend.

Algemeen

Op zaterdagavond hebben we een bonte avond. De elftallen zullen op deze avond een optreden verzorgen. We hopen dat jullie met velen deze avond zullen bezoeken om er een leuk feestje van te maken

Op zondagmiddag biedt de club een lunch aan. Alle leden zijn welkom met partner en/of kinderen. Voor leden van de club is deze lunch gratis en voor niet leden vragen wij een bijdrage van € 2,50 per kind tot 13 jaar en € 5,00 vanaf 13 jaar. Dit bedrag kan bij binnenkomst betaald worden aan Jolanda Opheij in de kantine. Wel graag opgeven voor 5 februari! (zie onderaan deze mail)

Om 15.00 uur begint het officiële gedeelte.

We starten dit officiële gedeelte met een ledenvergadering.

De agenda voor deze vergadering ziet er als volgt uit:

2. Woordje door Mieke

3. Mededelingen

Wij stellen jullie aanwezigheid hierbij op prijs.

Om 16.30 uur zal het programma afgelopen zijn. Daarna is er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten.

Jeugdactiviteit.

Vanwege het 50 jarig bestaan hebben wij een leuk programma gemaakt voor alle jeugdleden.

Op 17 februari worden de jeugdleden (rustend of actief) tot en met 13 jaar om 10.30 uur verwacht in de kantine van onze club. We gaan een leuke en gezellige dag beleven in de gymzaal van Boerdonk. Daarom verzoeken wij om de kinderen gymkleding en douchespullen mee te geven. De kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen, hiervoor zal worden gezorgd door de club. Na deze activiteit zullen we om 14.30 uur naar de kantine gaan om bij de officiële vergadering aanwezig te kunnen zijn. Hierbij zijn de ouders natuurlijk ook van harte welkom. Om 16.30 uur zal het programma afgelopen zijn.

Voor deze dag graag wel aanmelden voor 5 februari. (zie onderaan deze pagina)

Programma voor leden vanaf 14 jaar

Vanwege het 50 jarig bestaan hebben wij een eikeltjestoernooi georganiseerd. Er zullen vier wedstrijden gespeeld worden van 20 minuten op kleine veldjes in wisselende samenstelling. Alle leden vanaf 14 jaar die hieraan mee willen doen worden om 10.00 uur verwacht in de kantine van onze club. Er zullen twee wedstrijden voor de lunch en twee wedstrijden na de lunch gespeeld worden. Om 14.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Voor deze dag graag wel aanmelden voor 5 februari. (zie onderaan deze pagina)

Bij slecht weer is er een alternatief programma in de kantine. Als we overgaan op het alternatieve programma zal dit op de site van RKSV Boerdonk bekend gemaakt worden. De aanvangstijd wordt dan veranderd.

We hopen dat we er samen een heel mooi feest van gaan maken.

Met feestelijke groet

Bestuur RKSV Boerdonk

Opgave formulier feestweekend

Aanmelden via info@rksvboerdonk.nl (knip en plak onderstaand)