Eerbetoon aan Jan en Marietje Penninx

Beste leden,

Dinsdag 18 maart jl. is Jan Penninx, medeoprichter van RKSV Boerdonk, overleden. Afgelopen vrijdag is ook zijn vrouw Marietje overleden.

Door de bijzondere omstandigheden waarin we nu allemaal leven kunnen we momenteel op de voetbalclub geen gepast afscheid nemen. In overleg met de familie vindt dit op een later tijdstip  plaats.

Donderdag 26 maart wordt er in besloten kring afscheid genomen van Jan en Marietje. Zij maken dan hun allerlaatste tochtje door Boerdonk. Wij zouden jullie willen vragen om dan de vlag halfstok buiten te hangen. Als je in het bezit bent van een geel/zwarte vlag zou dat helemaal fantastisch zijn. Wanneer je hen een laatste groet wilt brengen doe dat dan van achter het raam of vanuit de voordeur door middel zwaaien of applaudisseren.

Laat dit een mooi eerbetoon zijn aan Jan en Marietje Penninx.

Laat het ook een moment zijn voor iedereen in Boerdonk. Voor allen die overleden zijn als gevolg van dit verschrikkelijke virus en hun dierbaren, voor hen die in het ziekenhuis liggen en vechten tegen dit virus, voor hen die thuis in isolatie zitten en voor hen die bezorgd zijn om de mensen die hen zeer na staan. In gedachten zijn we ook bij hen!

We hopen jullie op een later tijdstip en in goede gezondheid weer te ontmoeten.

Bestuur RKSV Boerdonk

By StraatVeer / Administrator on mrt 24, 2020