Corona/COVID19 protocol RKSV Boerdonk

We mogen weer voetballen maar we dienen met zijn allen wel rekening te houden met een aantal regels. Of zoals het bestuur stelt een hele uitdaging, maar samen kunnen we deze uitdaging aan!

Vooropgesteld staat bij klachten blijft thuis!

We vragen iedereen, leden en bezoekers om je aan de richtlijnen te houden, gebruik je gezonde verstand. Bestuur, leiders en andere vrijwilligers hebben niet de taak om voor politieagent te spelen.

• Houdt je aan de looplijnen.
  • Noteer bij binnenkomst je naam en de andere benodigde gegevens op de lijst in de kantine en desinfecteer je handen.
  • Volg de aanwijzingen op van kantinepersoneel en bestuursleden en sta open voor opmerkingen van anderen.
  • Kom (als je voetballer bent) s.v.p. in je voetbalkleding naar de club.
  • Douche zo kort als mogelijk, met maximaal 2 personen in een doucheruimte.
  • Er mogen maximaal 6 personen in een kleedruimte op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Maak het kleedlokaal van jouw team en van je tegenstander schoon na de wedstrijd. Doe dit door alles schoon te spuiten en daarna te ontsmetten. (ontsmettingsmiddel staat in het ballenhok) Spoel het erna schoon met water. Van leiders wordt verwacht dat zij hierin de regie nemen richting de teams.
  • Zorg zelf voor een bidon, met je naam erop.
  • Ook langs het veld en in de dug-outs geldt een afstand van minimaal 1,5 meter.

Kantine richtlijnen:

• Noteer je gegevens en desinfecteer je handen.
  • Houdt je aan de looplijnen.
  • Heb je een plek gekozen aan een tafeltje, blijf daar dan ook zitten.
  • Houdt afstand van minimaal 1,5 meter. Ook in de toiletten!

By StraatVeer / Administrator on aug 31, 2020