Club van 50 pakt uit tijdens 4e lustrum op vrijdag 3 november.

In 1997 kregen Martien Biemans, Jan Lathouwers en Tini van de Rijt het lumineuze idee om een sponsorclub op te richten die RKSV Boerdonk kon voorzien in materiële zaken waar de club zelf geen geld voor had.

Het idee sloeg aan en hetzelfde jaar werd de Club van 50 opgericht en waren er tijdens de 1e ledenvergadering al meer dan 50 leden. Nu, 20 jaar later, is de Club van 50 niet meer weg te denken en met zo’n kleine 200 leden een van de grotere verenigingen van Boerdonk.

In die 20 jaar is voor vele tienduizenden euro’s aan spullen gekocht voor kantine, velden, ledenactiviteiten en trainingsattributen. Meest opvallende zaken zijn wel het pannaveldje en onlangs de nieuwe overkapping bij de kantine. Maar ook al het gereedschap, de voetballen en audio- en computerapparatuur in de kantine is geschonken door de Club van 50.

Traditiegetrouw hoort bij dit lustrum ook een uitgebreid ledenfeest met een luxe warm en koud buffet en natuurlijk optredens. Dit jaar zijn cabaretgroep DèVèltOp en tonprater Jasper van Gerwen de entertainers. Uiteraard wordt de feestavond gestart met de ledenvergadering.

Om hiervoor uitgenodigd te worden is een lidmaatschap bij de Club van 50 noodzakelijk. Als u dat nog niet heeft kunt u zich aanmelden als lid bij geert_biemans@hotmail.com. Voor € 25 bent u het hele jaar lid, heeft u en uw partner een fantastische feestvergadering en steunt u RKSV Boerdonk. U bent van harte welkom!

By StraatVeer / Administrator on sep 26, 2017