Boerdonk wint dé derby der derby’s

Zondag 10 september stond de bekerwedstrijd tegen de sportieve rivaal en samenwerkingspartner Keldonk op het programma. Een historische uitslag! 3-6 voor Boerdonk!

Later deze week in de Erpse krant het verslag van deze wedstrijd.

Scoreverloop:

RKVV Keldonk 1 – Boerdonk 1: 3-6 (2-1)

0-1 Tim van Alphen, 1-1 Kevin Voers, 2-1 Kevin Voers, 2-2 Jordie van Schijndel, 3-2 Luuk van Haandel, 3-3 Roel van Alphen, 3-4 Juul Savelberg, 3-5 Stan Hendriks, 3-6 Tim van Alphen.

Ook Boerdonk 3 speelde deze zondag, de 2e bekerwedstrijd van het seizoen. Vorig seizoen niets gewonnen, slechts een punt werd er behaald. Hoe anders is dit seizoen begonnen! Al de 2e overwinning op rij! Na Handel 4 werd nu Gemert 9 aan de kant gezet in een spannende wedstrijd die eindigde in een 3-2 overwinning.

Ook de vrouwen van Boerdonk hebben na het gelijkspel van vorige week hun eerste overwinning behaald. De dames versloegen de vrouwen van CITO met maar liefst 8-2.

Tenslotte oefende Boerdonk 2 nog tegen HVV, uitslag 6-1.

By StraatVeer / Administrator on sep 11, 2017